TENDÈNCIES FOTOGRÀFIQUES



1. Fotografia zenital de menjar: És una moda molt actual que consisteix en fotografiar l'àpat del dia amb el móvil amb la càmara en posició zenital. Normalment, amb l'objectiu de pnejar-la a les xarxes socials com Instagram o Snapchat.



Resultado de imagen de fotografia cenital de comida




2. Fotografies sota l'aigua: Són fotografies fetes amb càmeres summergibles. Gràcies a l'avenç continuu de la tecnologia els nous mòvils o les càmeres d'esports o d'acció permeten fer fotos de calitat sota l'aigua.

Gadgets interessants si t’agrada la fotografia sota l’aigua





3. Spotter: És una tendència de fotografiar vehicles. La persona que realitza la fotografia normalment registra el moment de l'enlairament o l'aterratge.

Resultado de imagen de spotting avion




4. Silueta d'ombra: Aquesta fotografia es fa a contrallum (natural o artificial), d'aquesta manera quedarà negre/a. És comú el seu ús en sortides o postes de sol. 


                                       Resultado de imagen de fotografías a contraluz




5. Foto de foto: Consisteix en fer una fotografia a una altre fotografia, tant sigui d'un selfie o una fotografia a un lloc concret, es tracta de retratar el moment en el que s'està fent aquella foto.                               
                                  Resultado de imagen de foto de una foto



6. Explosió de colors: Consisteix en buscar combinacions inusuals de colors per a aconseguir una barreja de colors explosiva. Que no només cridi l'atenció sinó que també crei emocions. 

                             Resultado de imagen de holi festival 


 
7. Skywalking: Aquesta tendència consisteix a pujar-se als edificis més alts només amb les mans sense cap protecció amb l'objectiu únic de fer-se una fotografia. És molt comuna a Rússia.


                                 Resultado de imagen de skywalking      

.https://www.skyscraperdictionary.com/wp-content/uploads/2013/10/skywalking.jpg


8. Light Painting: Consisteix a dibuixar amb una llum mentre es fa la fotografia. Per a aconseguir-ho es necessitarà un temps d'exposició molt llarg. Depenent de la il.luminació que hi hagi s'utilitzarà un diafragma més obert o més tancat. És recomanable utilitzar un ISO baix per aquesta tendència fotogràfica.

                         Resultado de imagen de light painting

http://estag.fimagenes.com/img/1/1/1/J/h/11Jh_900.jpg


9. Fotografies amb drons: Un dron és un vehicle aeri no tripulat, un tipus d'aeronau. Amb aquest tipus d'aparell es pot filmar i fotografiar imatges des de llocs als quals nosaltres no podem arribar.
                           Imagen relacionada



10. Horsemaning: És una tendència que consisiteix en crear una decapitació falsa. Aquesta moda va ser molt utilitzada durant els anys 20. No cal usar cap tipus de photoshop per aconseguir-la, l'únic que s'ha de fer és una fotografia sense que es vegi el cap de l'individu i a una altre persona a la que només se li vegi el cap.


                                       Resultado de imagen de horsemaning












Comentaris

Entrades populars